Říká se, že ti skutečně úspěšní dělají vždy něco navíc. Tvoří efektivní strategie, rozvíjejí své nápady, posunují svoje podnikání dál a dál a nenechají si utéct trendy doby, natož pak konkurenci. Křivíte čelo, že to všechno by bylo pěkné, ale že v tom denním kolotoči objednávek, zakázek a komunikace se zákazníky a dodavateli vám zbývá taktak čas na oběd, natož na strategii zvýšení prodejů? … Ano, vím, co znamená podnikat. Ovšem elegantní řešení, jak jednoduše podpořit růst vlastního byznysu, i když rozhodně nemáte čas na zbyt, můžete mít doslova „pod nosem“.

Mám web. Jenže, ono to pořád nestačí!

Jako profesionální tvůrce webů jsem na něj narážel téměř denně. Stejný problém téměř u každého menšího i většího podnikatele - kvalitní, graficky propracovaný web jako takový nestačil, nepřiváděl nové zákazníky, nedosahoval svého plného prodejního potenciálu. Jednoduše pasivně „odpočíval“ kdesi v džungli internetu. Škoda, nemyslíte? Jsem zastáncem pravidla, že když už něčemu věnuji čas a pozornost, tak požaduji maximální možnou návratnost své investice. Spokojit se s polovičatými výsledky nemá smysl.

Jak tedy využít připravené webové stránky na maximum? Jak zajistit, aby váš brand znali „ti praví“ a stali se i platícími zákazníky? Odpovědí je online marketing. Respektive účinná kombinace strategií a nástrojů online marketingu, které umí hravě zajistit, aby byl váš web na internetu vidět, abyste podpořili povědomí o své značce a lidé věděli, že zrovna vy jste trefa do černého. Jak jsem si ovšem ověřil, online marketing přináší mnohým podnikatelům a živnostníkům spoustu (leckdy nevyřčených) otázek – nebude to moc drahé? - osloví to správné publikum? – nekupuji zajíce v pytli?

V dnešní době je pro podporu povědomí o značce a zvýšení návštěvnosti a prodeje online marketing nutností. Firmu posune mílovými kroky daleko před konkurenci.

Služba 2Up - online marketing s garancí

Můj cíl zněl proto jasně. Vytvořit pro své klienty jednoduše uchopitelné, vysoce funkční řešení, které by respektovalo omezené časové a finanční možnosti i menších živnostníků, a přitom přinášelo garantované výsledky. Žádné sliby, žádné hrátky s internetem, ale jasná data potvrzující úspěšnost nasazení online marketingu. A tak jsem s několika dalšími odborníky „sednul za stůl“ a po půl roce příprav a finálního testování spatřila světlo světa unikátní služba 2Up.

Využili jsme širokou škálu spolehlivých a léty ověřených nástrojů a principů online marketingu, jejichž kombinace zefektivní jejich samostatné fungování a zároveň drží krok s trendy internetu. Dovolili jsem si tak – u konkurence naprosto nepředstavitelný krok - službu postavit na principech tzv. extrémního marketingu. 2Up vám tak za svoje výsledky jednoduše ručí. Vyberete si cílový počet návštěv nebo poptávek a služba zajistí jejich naplnění. Cokoliv přinese 2Up navíc, pak máte zdarma. A naopak, pokud by se stalo, že by služba nedosáhla garantovaných hodnot, vracíme klientovi vložené finanční prostředky.

Co služba 2Up umí?

Podívejte se na krátkou videoukázku jejího fungování:

  • Vytvoříme grafické reklamní bannery a umístíme je na známé zpravodajské servery (například Novinky.cz a jiné hodnotné weby).
  • Napíšeme poutavé textové inzeráty a necháme je zobrazovat na vybrané dotazy uživatelů ve vyhledávání na Google a Seznam.
  • Na vašem webu vylepšíme texty a grafiku tak, aby návštěvníka dovedla až k dokončení nákupu nebo poptávce služby.
  • Využijeme sociální sítě a necháme zobrazovat příspěvky a reklamy těm správným lidem, kteří odpovídají profilu vašeho nejčastějšího zákazníka.
  • Zajistíme, aby byla vaše značka na internetu vidět a zákazníci vás lehce našli.

V rámci jednoho sjednaného tarifu služby 2Up jednoduše využijete práci mnoha dalších profesionálů v oborech jako je grafika, fotografie či copywritingu k ideálnímu výsledku, který odpovídá předplacené variantě služby. Bude-li to potřeba, zařídíme tvorbu reklamní grafiky (letáky, vizitky, reklama do tisku), profesionální focení produktových fotografií, realizaci virtuálních prohlídek, natáčení propagačních videoklipů nebo třeba sepsání PR článků.

Není čas ztrácet čas

Pro mnohé moje klienty představuje už dnes služba 2Up nedílnou součást marketingové strategie. I z minima vloženého času a úsilí jsme dokázali vytvořit funkční mozaiku úspěchu v podobě garantovaného navýšení návštěvnosti stránek, zvýšení poptávek i finálních prodejů. Ono, komplexní práce jednoduše nese své ovoce…

Chcete i vy nastartovat novou etapu svého byznysu a předběhnout konkurenci? Podívejte se na oficiální webové stránky služby 2Up, www.2up.cz a přesvědčte se, že i s minimem času lze posunout své podnikání o obrovský kus vpřed.Zajímá mě to

Publikováno: | Téma: Nástroje a aplikace

Pár článků, které by vás ještě mohly zajímat

Proč by měl být responzivní webdesign standardem

10. 4. 2017|Nástroje a aplikace

Jak zabránit odlivu návštěvníků ze svých stránek? Vsaďte na responzivní webdesign

Technologický vývoj se řítí mílovými kroky a připojit se dnes k internetu je otázkou sekundy. Vaše webové stránky by tedy měly držet krok. Čím začít? Jednoznačně responzivním webdesignem.

7 pilířů špičkového webu

12. 2. 2017|Cesta úspěchu

7 pilířů špičkového webu

Chcete web, který skutečně podpoří vaši značku i samotné prodeje, ale nevíte, kde začít? Pojďte si pro odpovědi…